8 SAVJETA ZA ODRŽAVANJE TIJELA I MRŠAVLJENJE TIJEKOM LJETA

Ljeto je već neko vrijeme tu, a s njim dolazi i vrijeme za plaže, bazene i lepršave ljetne haljine.👗 Mnogi od nas žele izgledati najbolje što mogu, a to obično znači da žele izgubiti nekoliko kilograma, smanjiti masne naslage ili jednostavno održavati formu.💪 Ako ste i vi u potrazi za načinom da sagorite masnoće prije plaže i održavate fit formu, evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći:

KRETANJE I ZDRAVA PREHRANA KAO KLJUČ

  • Jedite zdravo – Ovo je ključno za gubitak težine i smanjenje masnih naslaga. Umjesto da se oslanjate na brzu hranu, grickalice i slatkiše, uključite u svoju prehranu puno povrća, voća, cjelovitih žitarica i proteina. Izbjegavajte prerađenu hranu i zasićene masti, a pripazite na unos kalorija. Pokušajte jesti manje porcije i češće obroke kako biste održavali metabolizam aktivnim.
  • Pijte dovoljno vode – Hidracija je ključna za sagorijevanje masnoća, gubitak težine i održavanje forme. Pijte najmanje 8 čaša vode dnevno kako biste održali svoje tijelo hidriranim i ubrzali metabolizam. Ukoliko se mučite da popijete dovoljno vode, tu vam mogu pomoći Bolero voćni napitci bez šećera jer ćete s njima lakše postići zadani dnevni unos.
 
  • Vježbajte – Redovito vježbanje je važno za održavanje već postojeće forme, ali i smanjenje tjelesne težine. Pokušajte se kretati svaki dan – šetajte, trčite, plivajte ili vozite bicikl. Također, pokušajte uključiti i vježbe snage koje će pomoći u oblikovanju mišića i povećanju metabolizma.
  • Koristite dodatke prehrani – uzmite u obzir Fat Burn, napitak od prirodnih sastojaka koji pomaže u sagorijevanju masti i ubrzavanju metabolizma. On također smanjuje nadutost, poboljšava koncentraciju i mentalni fokus, podiže energiju. Možete isprobati i 100% Smart Meal zamjenske obroke sa okusom čokolade, vanilije ili jagode/banane. Ne sadrže šećere, masti ni ugljikohidrate, a hranjivi sastojci poput proteina i vlakana pomoći će vam na putovanju do savršene linije.
 
  • Spavajte dovoljno – Nedostatak sna može dovesti do debljanja, pa je važno da spavate dovoljno. Pokušajte spavati najmanje 7 sati noću kako biste održali svoj metabolizam u formi. Ukoliko se borite s nesanicom probajte koristiti 100% Smart Sleep kapsule koje će vam pružiti kvalitetan san, smanjiti stres te vas u konačnici i opustiti.
  • Pripazite na alkohol – Alkohol sadrži puno kalorija i može usporiti metabolizam. Pokušajte smanjiti unos alkohola i izbjegavati slatka pića koja sadrže puno šećera.
 
  • Budite uporni – proces mršavljenja može biti dugotrajniji i ponekad demotivirajuć ako rezultate ne vidite instantno. No, to ne znači da trebate odmah odustati. Najbitnije je postaviti ciljeve koji su realni i ostvarivi. Nemojte sebi postavljati previše visoke ciljeve koje ne možete ostvariti jer to samo može dovesti do razočaranja i demotivacije. Umjesto toga, usredotočite se na postizanje malih i ostvarivih ciljeva, koji će vam pomoći da postupno izgubite kilograme i sagorite masnoće.
 
  • Da biste sve to postigli, potrebno je imati i jak imunitet, a kada vam on oslabi u pomoć priskače 100% Smart Immunity.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart