NEW

100% smart Immunity

NEW

100% smart Immunity

 • Sale!
  Smart Immunity

  100% Smart Immunity

  : 25,00
  Cijena zadnjih 30 dana: 10,00 s PDV-om
  Trajno snižena cijena: 12,00 s PDV-om
  Dodaj u košaricu

100% Smart immunity

Otkrijte 100% dobitnu kombinaciju sastojaka u 100% Smart Immunity kapsulama – za snažan imunitet, snagu, energiju i vitalnost tijekom svakog dana! 

Napredna zaštita i osnaživanje imuniteta uz inovativnu sinergiju ključnih sastojaka!

Supreme immunity booster

Pojačana izloženost stresu, nepravilna prehrana, nedostatak sna i klimatološke promjene očito utječu na normalno funkcioniranje imunološkog sustava. S druge strane, potrebe za mikronutijentima, potrebnim za optimalnim funkcioniranjem organizma, teško je zadovoljiti samo prehranom! Tu pomaže jedinstvena i pametna formula s ključnim sastojcima za 100% zdravlja!

100% Smart Immunity je dodatak prehrani s ključnim sastojcima za ultra brzu podršku i jačanje imuniteta te općeg zdravlja organizma.

 

100% zaštita imuniteta

Umor, iscrpljenost i podložnost raznim virusnim i bakterijskim infekcijama stvar su prošlosti uz pravu zaštitu i unos ključnih i provjerenih sastojaka za normalno funkcioniranje imunološkog sustava!

100% Smart Immunity pruža maksimalnu zaštitu vašem organizmu u svim uvjetima! 

9 ključnih sastojaka

Vitamini C, D3 i K, cink, selen, kolostrum, propolis, beta glukan i matična mliječ:

jedinstveni omjeri zadovoljit će potrebe svakog organizma za brzo i dugotrajno jačanje imuniteta i otpornosti organizma na vanjske čimbenike i zaštitu od bolesti!

Vitamin C topiv je u vodi, što ujedno i znači da ga naš organizam ne može sintetizirati, odnosno skladištiti, već se višak izlučuje mokraćom. Visoka koncentracija vitamina C u leukocitima, ukoliko dođe do infekcije, brzo se troši. Dodatan unos vitamina C nužan je za ispravan imunološki odgovor i zaštitu.

Vitamin C

Početak imunološkog odgovora 

Vitamin D topljiv je u mastima, što znači da se zahvaljujući UV svjetlosti može sintetizirati u koži. Nedovoljan boravak vani i zimska razdoblja često utječu na pad koncentracije D vitamina u organizmu - što je direktno povezano za razvojem resipratornih infekcija.

Vitamin D3

Obrana od respiratornih infekcija

Vitamin K također je topiv u mastima, a povezuju ga s koagulacijom, odnosno zgrušavanjem krvi. Nadalje, pripisuje mu se funkcija održavanja zdravih kostiju, budući da je vitamin K zaslužan za iskoristivost kalcija i njegovu ugradnju u kostima.

Vitamin K

Normalno funkcioniranje krvnih žila

Cink je mineral neophodan u procesu rasta i razvoja, imunološkom odgovoru, neurološkoj funkciji i reprodukciji. Doprinosi dozrijevanju T-limfocita i vidno jača imunitet, pomaže smanjenju kolesterola, ubrzava zacjeljivanje rana i poboljšava funkcije mozga.

Cink

Skraćuje trajanje virusnih infekcija

Selen je mikronutrijent uključen u rast stanice, stimulaciju stvaranja antitijela i staničnu signalizaciju. Selen je ključan u sintezi, aktivaciji i metabolizmu i uravnoteženom radu hormona štitnjače. Pruža zaštitu od oksidativnih oštećenja i čini važan faktor u smanjenoj progresiji tumora.

Selen

Ključno antioksidativno djelovanje

Kolostrum je prvo majčino mlijeko, bogato bjelančevinama, koje sadrži brojna protutijela i imunosne stanice. Kolostrum jača imunitet, podržava sportske rezultate, sagorijevanje masnoća i izgradnju mišića te pomaže kod infekcija gornjih dišnih puteva.

Kolostrum

Maksimalna zaštita imunoglobulinima

Najkvalitetniji beta glukan je polisaharid, izoliran iz kvasca. Posjeduje snažna antibakterijska, protuvirusna i antitumorska svojstva. Ključan je kod infekcija dišnog sustava, alergija i kožnih oboljenja, infekcija gljivicama, bakterijama i virusima, te pri liječenju tumora.

Beta glukan

Najjači stimulator imuniteta – dobiven iz kvasca

Propolist je prirodni, smolasti proizvod - pčeljinji produkt. Koriste ga za gradnju, ali i zaštitu unutarnje košnice od bolesti. Propolis sadrži više od 300 spojeva, od kojih su najbitniji flavonoidi. Bogati su antioksidansima i u najvećoj mjeri doprinose ljekovitom djelovanju propolisa.

Propolis

Ljekovito djelovanje iz moći prirode

Matična mliječ

Prirodan izvor antibiotika i antivirusnih tvari. Bogatim sastavom bjelančevina,  aminokiselina i vitamina, mliječ pomaže regeneraciju stanice i normalan metabolički rad. 

Liofilizirana matična mliječ

Nakon vađenja iz košnice, matična mliječ sva bioaktivna svojstva zadržava samo 48 sati. Tijekom tog vremena, matična mliječ u 70% vode otapa najvažnije biostimulatore i postupno gubi svoju bioaktivnost. Kako bi se to spriječilo, postupkom liofiliziranja, mliječ se oslobađa vode te se time produljuju njena bioaktivna svojstva na pune dvije godine. 

djelovanje

100% Smart Immunity namijenjen je za očuvanje zdravlja, podizanje imuniteta, osobito u razdobljima kad je organizam izložen pojačanom stresu, intenzivnijem tjelesnom naporu, i ostalim okolnostima koje pridonose padu imuniteta. 

100% snažniji imunitet

9 ključnih sastojaka u 1 kapsuli

Jedinstvena kombinacija 9 ključnih saveznika u očuvanju zdravlja i neometanog funkcioniranja imunološkog sustava 

Kako koristiti?

Popiti jednu kapsulu jednom dnevno, za vrijeme obroka, s velikom čašom vode. Namijenjen je za odrasle i djecu od 14 godina nadalje. 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

100% Smart Food

Shopping Cart