KONTAKT OBRAZAC

Sva pitanja o našim proizvodima i narudžbama, kao i sve Vaše osvrte, šaljite nam putem kontakt obrasca.

Naručene proizvode možete platiti karticama Maestro, MasterCard, Visa, Diners, American Express, putem virmana i opće uplatnice te pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača ili lokalnog preuzimanja kod prodavatelja. Kod prodavatelja (u fizičkoj poslovnici na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 12) također je moguće plaćanje karticama.

Za dostavu paketa možete odabrati GLS dostavnu službu (5 €), GLS paketomat/shop (3 €), BOX NOW paketomat (1,99 €), dostavnu službu Overseas express (4,25 €) ili možete bez naknade osobno preuzeti paket u fizičkoj poslovnici u Zagrebu na Velesajmu u Paviljonu 12 (Avenija Dubrovnik 15). 

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 45 € u 100% Smart Food internetskoj trgovini. Besplatna je za područje cijele Hrvatske. Trošak dostave za narudžbe manje od 45 € ovisi o izabranom načinu dostave. O načinima dostave pročitajte u pitanju “Koje su mogućnosti dostave”.

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi, bit će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h, od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da to napišete pod NAPOMENA kako bi mogli vašu želju mogli prenijeti dostavnoj službi.

Proizvode je moguće preuzeti i u našoj poslovnici, od ponedjeljka do petka, u razdoblju od 9h do 16h.

Trenutno dostavu vršimo samo unutar Republike Hrvatske.

Kontakt

Ostanimo u kontaktu. Pošaljite nam upit ili nas zapratite na društvenim mrežama.

Posjetite nas

100% Smart Food

Avenija Dubrovnik 15,
10 000 Zagreb

Shopping Cart