Novi okus kolagena – ŠUMSKO VOĆE

Danas vam predstavljamo najnovijeg člana 100% Smart obitelji – 100% Smart Collagen u osvježavajućem i prirodnom okusu šumskog voćaS kolagenom smo već upoznati kao tajnom ljepote kože, kose i noktiju, ali sada je vrijeme da ga upotpunimo novom dimenzijom – predivnim voćnim okusom koji će vas osvojiti već pri prvom gutljaju. 

ZAŠTO JE 100% SMART COLLAGEN POSEBAN?

100% Smart Collagen je visokokvalitetan kolagen hidrolizat, koji se lako apsorbira u našem tijelu jer je u potpunosti riblji (kolagen tip 1) te najsličniji kolagenu u ljudskom tijelu. Kolagen je ključni protein koji čini našu kožu čvrstom, elastičnom i mladolikom. No, 100% Smart Collagen ide korak dalje.

Osim što pruža klasične prednosti kolagena, poput smanjenja bora, poboljšanja teksture kože i jačanja kose i noktiju, 100% Smart Collagen
obogaćen je dodatnim sastojcima koji potiču proizvodnju kolagena u našem tijelu.

Formula našeg proizvoda uključuje esencijalne vitamine, minerale i antioksidanse koji sinergijski djeluju s kolagenom, podržavajući proizvodnju novog kolagena u našem organizmu. To znači da će vaša koža dobiti
poticaj iznutra, biti još zdravija, sjajnija i otpornija na znakove starenja.

Bitno je spomenuti da 100% Smart Collagen pruža najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, ima najjaču koncentraciju kolagena (10 000mg u samo 25ml) te traje do čak 40 dana.

ŠUMSKO VOĆE - NOVA PREKRETNICA

Novi okus šumskog voća prava je prekretnica kada je riječ o okusu kolagena. Ne samo da se ne osjeti okus ribe, nego samim razrjeđivanjem kolagena u vodi praktički kao da pijete sok od šumskog voća.

Ali to nije sve! Šumsko voće, koje je dodano kako bi obogatilo okus ovog proizvoda, donosi dodatne prednosti. Bogato je antioksidansima, vitaminima i fitonutrijentima koji podržavaju opću dobrobit našeg organizma. Uživajući u svakom gutljaju ovog ukusnog napitka, ne samo da pružate svojoj koži korisne sastojke, već i štitite svoje tijelo od slobodnih radikala.

Neka vaša putovanja ka ljepoti započnu s novim 100% Smart Collagenom šumsko voće! Uživajte u novom okusu i transformirajte sebe s pravim rezultatima.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart