prehrana

Kako se držati zdrave prehrane?

Zdrava prehrana neizbježno utječe i na ostale životne aspekte. Složit ćete se da užurbani ritam svakodnevnice, obveze, posao, sastanci vrlo često nepovoljno utječu na dosljednost naših „zdravih“ odluka. Preskakanje obroka ili nekvalitetni brzi obroci svakako nisu dobre prehrambene navike, a opet ih lako “pokupimo”. Svi se zasigurno možemo pronaći u onom uvođenju i pridržavanju novih zdravih navika prva tri dana, ali ne i na duge staze. 

Problemi s prehranom

prehrana
prehrana

Prema posljednjem velikom istraživanju o zdravlju građana Europske unije, Hrvati su prvi na ljestvici zemalja s prekomjernom tjelesnom težinom. Osim pretilosti, procjenjuje se da u Hrvatskoj, općenito od poremećaja u prehrani, pati najmanje 40 000 ljudi. Najčešćim poremećajima smatraju se anoreksija, bulimija i prekomjerno prejedanje. Posljedice poremećaja u prehrani vidljive su na psihičkim i tjelesnim razinama. I, jedno je sigurno – ometaju i drastično smanjuju kvalitetu života. Također, zahtijevaju stručnu pomoć i kontinuirani rad na uzroku poremećaja. 

Zašto zdrava prehrana predstavlja toliki izazov?

Tko još stigne planirati obroke? Većinom je nedostatak vremena glavni alibi za skretanje sa „zdravih“ staza. Kako onda, uz nedostatak vremena, održati zdravi način života? Na tržištu je, možda više nego ikad, obilje proizvoda za zdravu prehranu. 

stres

No, malo što može zamijeniti ono što nam pruža kompletan i uravnotežen obrok. A, osobito mikronutrijente koji sačinjavaju stup našeg imuniteta. 

100% Smart Meal ide korak dalje

100% Smart Meal

100% Smart Meal je premium zamjenski obrok koji sadrži sve potrebne nutrijente za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Idealan je za te brojne trenutke kad ne stignete jesti. Uz vrhunski okus, garantira i uštedu vremena. Priprema 100% Smart Meala gotova je u sekundi. Samo ga pomiješajte s vodom ili mlijekom. Naravno, svoj omiljeni okus možete dodati i u pahuljice za doručak. 

 Svaka zdrava prehrana trebala bi podrazumijevati obroke obilne mikronutrijentima koji jačaju naš imunitet. 100% Smart Meal sadrži cink, selen, folnu kiselinu, magnezij, vitamine C, B6 i B12, niacin i riboflavin. Ne sadrži šećere, već organsku steviu. Dijabetičari ga slobodno mogu konzumirati.

100% Smart Meal

Također, odličan je izvor, ne samo proteina, već i minerala i vitamina. Ne sadrži masti ni ugljikohidrate, stoga je pogodan za sportaše i sve koji paze na uravnoteženu prehranu. Jača imunitet, smanjuje kolesterol i razinu šećera, pomaže kod gubitka viška kilograma i sportske prehrane. Također, idealno je rješenje za obrok nakon operacija, u razdoblju kad je ograničen unos krute hrane. 

Zdrava prehrana uz 100% Smart Meal

Pametnim određivanjem prioriteta, donosimo odluke kojih se lako pridržavati. Malim promjenama u načinu života doprinosimo boljoj kvaliteti života. Možda nismo ni svjesni koliko prehrana utječe na našu svakodnevnicu.

100% Smart Meal

Umor, letargija, niske razine energije – ukazuju na disbalans u organizmu. A, isto je često potaknuto neuravnoteženom prehranom. Prilikom odluka za zdravije življenje, važno je ne zadati si prevelike korake i promjene, kako ne bismo odustali od istih. Preveliki ciljevi i predrastične promjene znaju izazvati osjećaj preplavljenosti. Što naposljetku, rezultira odustajanjem i lošim osjećajem. 100% Smart Meal je „sitnica“ koju možete uvrstiti u svoju svakodnevnicu. I potom, svjedočiti poboljšanju iste. Neće vas stajati bogatstvo, a imat ćete dobar osjećaj da ste učinili nešto za sebe. Stoga, korak po korak, zakoračite na traku zdravog življenja uz 100% Smart Meal

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Shopping Cart