5 razloga zašto je 100% Smart Collagen NAJBOLJI KOLAGEN

Kreme, serumi, kapsule, pripravci… Tržište vrvi akcijskim ponudama i proizvodima koji odašilju poruku „zaustavite starenje“. Starenje je sasvim prirodan proces, i zaustaviti ga – bila bi opasna misija. Ali, da starenju možemo pokazati kako, tu se slažemo. Kako? – zna najbolji kolagen na tržištu. Onaj koji se svojim sastavom bitno razlikuje od ostatka ponude. Cijela filozofija brenda 100% Smart Food zagovara zdrav način života, i to sa svojim proizvodima implementira u svakodnevnicu sve većeg broja ljudi. 

Prirodan gubitak najzastupljenijeg proteina u našem tijelu nije tajna. Kolagen počinjemo gubiti već u dvadesetima, i to minimalno 1% godišnje. Stoga, tu vrijedi ona: „Bolje spriječiti, nego liječiti“. 100% Smart Collagen, koncentracijom i sinergijom vrhunskih sastojaka, u potpunosti pomiče granice sličnih proizvoda. Prvenstveno omjerom cijene i kvalitete. Slijedi 5 razloga zašto je 100% Smart Collagen najbolji kolagen J

2

1. Najbolji kolagen na tržištu koji svojim sastavom omogućuje TRAJANJE DO ČAK 40 DANA!

Omjer od 10 000 mg najkvalitetnijeg hidroliziranog ribljeg kolagena omogućuje trajanje do 40 dana, uz uzimanje doze od 12,5 ml. Ili, u slučaju povećanih potreba organizma, pakiranje je dostatno za 20 dana, uz uzimanje po 25 ml dnevno. Inače, apsorpcija kolagena u tekućem stanju je do 10x veća, nego u prahu ili tabletama. Iz tog razloga 100% Smart Collagen dolazi u tekućem izdanju. A, jeste li znali da gustoća tekućeg kolagena također može otkriti njegovu kvalitetu?

2. GUSTOĆA I KONZISTENTNOST svjedoče kvalitetnom sastavu 100% Smart Collagena

5

Visoka koncentracija kvalitetnog ribljeg kolagena u sinergiji s MSM-om, poznatijem kao mineralom ljepote, ne može rezultirati rijetkim kolagenom. Potrebna je dovoljna količina MSM-a da se lanci kolagena vežu čvrstim i nelomljivim vlaknima te da sinteza bude uspješna. Zato 100% Smart Collagen sadrži 750 mg MSM-a koji, osim navedenog, pomaže ujednačiti ten i ojačati kosu i nokte.

3. NEDOSTATAK vitamina B kompleks

Iako uzimanje vitamina B kompleks ima bezbroj koristi, prednosti i dobrobiti, u 100% Smart Collagenu namjerno nije prisutan. Zašto? Ukoliko nemate nutritivno potpunu i uravnoteženu prehranu, postoji rizik da kompleks B vitamina uzrokuje neželjeno povećanje apetita. Stoga, preporučamo da kompleks B vitamina osigurate ciljanim dodacima prehrani ili pak unosom hrane poput cjelovitih žitarica, riže, orašastih plodova, mlijeka, jaja, ribe, i tako dalje.

4. Omjer CIJENE I KVALITETE

Kolagen, kao dodatak prehrani, proizvod je čije se uzimanje podrazumijeva svakodnevno za željeni učinak. Gubimo kolagen svaki dan. Stoga, bilo bi dobro da taj gubitak i nadomjestimo. Međutim, poželjno je da nam taj redovni trošak ne prazni džepove do razine gdje odustajemo od njege takve vrste. Većinom odustanemo nakon jednog mjeseca korištenja, ili pak lovimo akcije i posebne ponude kolagena, koje u konačnici ne garantiraju kvalitetu. Osobito ako obratite pozornost na koncentraciju kolagena (mg) u dnevnoj dozi (ml)100% Smart Collagen, obzirom na količinu i omjer svojih sastojaka, ima najbolju pristupačnu cijenu za svaku osobu koja je odlučila konzumirati kolagen.

5. NAJBOLJI KOLAGEN S NAJBOLJIM DIZAJNOM

I zadnje, ali ne manje bitno. Možda ste odustali od nade da postoji kolagen koji vas, okusom i dizajnom, NE podsjeća na nekakav sirup ili lijek. Znamo da riblji kolagen ima specifičan okus i da vaša nepca nisu baš oduševljena istim okusima. Međutim, na okus naranče 100% Smart Collagena se brzo navikne, a tu je uvijek i opcija da se doza razmuti u čaši vode. Nadalje, obzirom da smo svi vizualni, vjerujemo da biste bili što dosljedniji u svojim zdravim rutinama i ritualima, dizajn Vas mora motivirati na isto. Luksuzan izgled 100% Smart Collagena i staklena boca, savršeno će se uklopiti u svačiju beauty rutinu i oduševljeni smo vašim pozitivnim osvrtima da vam je najljepši!

Shopping Cart