Sale!

100% Smart Creatine – 250 g

: 19,99
Cijena zadnjih 30 dana: 19,99 PDV uključen u cijene
Trajno snižena cijena: 11,99 PDV uključen u cijene

Saznaj više o cijeni

 

    • trostruki izvor kreatina: monohidrat, etil ester, malat
    • ultra čista farmaceutska kvaliteta: 200 mesh
    • brza apsorpcija i bolja probavljivost
Kategorija:
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

100% Smart Creatine  dizajniran je za sportaše i rekreativce koji žele izvući maksimum iz svakog treninga. Sa savršenom kombinacijom tri vrste kreatina – monohidrata, etil estera i malata – pruža vam jedinstveni spoj sastojaka za eksplozivnu energiju, maksimalnu snagu i izdržljivost.

Ultra čista farmaceutska kvaliteta kreatina s ocjenom 200 označava njegovu izuzetnu finoću i čistoću – to znači da je kreatin toliko sitno mljeven da se lakše i brže otapa te bolje apsorbira u tijelu. U usporedbi s manje čistim kreatinima, naš kreatin učinkovitije se probavlja, što smanjuje rizik od nadutosti ili nelagode u želucu. Zahvaljujući ovoj vrhunskoj čistoći, vaše tijelo kreatin bolje iskorištava, što rezultira bržim i snažnijim učinkom na snagu, izdržljivost i oporavak.

Bez okusa, ovaj kreatin lako se uklapa u vaše omiljene napitke i obroke, pružajući vam široku mogućnost načina pripreme i konzumacije.

Sadržaj dvije trećine (2/3) mjerice (= 3g) pomiješati s 200 ml vode 20 – 30 minuta prije treninga ili nakon treninga.

Kvaliteta kreatina označena s “200 mesh” odnosi se na stupanj finoće i čistoće praha. “Mesh” je termin koji opisuje veličinu čestica praha kroz gustoću sita – konkretno, 200 mesh znači da prah prolazi kroz sito s 200 otvora po kvadratnom inču. Što je veći broj mesh, to su čestice finije i prah je sitniji.

  • Finoća i čistoća praha: Kreatin od 200 mesh kvalitete sadrži izuzetno sitne čestice, što znači da je vrlo fino mljeven i bez grubih nečistoća. To osigurava da je kreatin vrhunske kvalitete i lakše ga tijelo apsorbira.

  • Bolja apsorpcija: Sitnije čestice kreatina prolaze kroz probavni sustav brže i efikasnije, što omogućava bržu apsorpciju u mišiće. To znači da će kreatin brže dospjeti tamo gdje je najpotrebniji, što rezultira bržim djelovanjem.

  • Smanjenje probavnih smetnji: Kreatin manje kvalitete može uzrokovati probavne smetnje jer se slabije otapa i teže probavlja. Fini prah poput ovog od 200 mesh smanjuje rizik od nadutosti i nelagode jer je nježniji za probavni sustav.

  • Optimalna iskoristivost: Zbog svoje finoće, naš kreatin od 200 mesh kvalitete bolje se otapa u vodi ili drugim tekućinama, što olakšava pripremu napitaka i omogućava optimalnu iskoristivost svakog unosa.

Važno je da kreatin bude ultra čiste kvalitete jer čistoća direktno utječe na učinkovitost, sigurnost i apsorpciju u tijelu. Ultra čisti kreatin, poput onog farmaceutske kvalitete, minimizira prisutnost nečistoća i kontaminanata koji se mogu naći u nižim razredima kreatina. To znači da tijelo dobiva samo aktivni sastojak bez nepotrebnih i potencijalno štetnih dodataka, što je posebno važno za sportaše i rekreativce koji žele maksimizirati svoje performanse.

Osim toga, ultra čisti kreatin bolje se otapa i lakše probavlja, čime se smanjuje rizik od probavnih tegoba poput nadutosti, grčeva i mučnine, što su česte nuspojave kod kreatina lošije kvalitete. Ovakva čistoća također omogućuje bržu i učinkovitiju apsorpciju u mišićne stanice, pružajući brži prijenos energije, povećanu snagu i bolji oporavak nakon treninga.

Kreatin ultra čiste kvalitete također znači dosljednost u svakom serviranju, čime se osigurava da svaki unos ima željeni učinak bez promjena u kvaliteti i učinkovitosti, što je ključno za postizanje optimalnih rezultata u sportskim performansama.

Kreatin se može uzimati prije ili poslije treninga, ovisno o vašim ciljevima. Prije treninga pomaže s energijom i snagom, dok nakon treninga pomaže u oporavku i povećanju mišićne mase.

100% Smart Creatine je bez okusa, što ga čini idealnim za miješanje s bilo kojim napitkom bez promjene okusa.

Da, kreatin je siguran za svakodnevnu upotrebu, čak i na danima kada ne trenirate, kako bi se održale zalihe kreatina u mišićima.

Kreatin je jedan od najistraživanijih suplemenata na tržištu, a brojna istraživanja pokazuju da je siguran za zdrave osobe kada se koristi prema preporukama. Priče o štetnosti kreatina za bubrege često su neosnovane i rezultat su pogrešnih informacija. Važno je uvijek uzimati kvalitetan i čist kreatin, poput 100% Smart Creatina s farmaceutskom čistoćom, i držati se preporučenih dnevnih doza. Ako imate postojeće bubrežne probleme, savjetujte se s liječnikom prije početka suplementacije.

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti

Nutrient 3 g 100 g
Kreatin monohidrat 2000 mg 666 g
Kreatin etil ester malat 500 mg 166 g
Trikreatin malat 500 mg 166 g

*PU – preporučeni dnevni unos

Sastojci: Kreatin monohidrat , Kreatin etil ester malat , Trikreatin malat.

NE SADRŽI: ASPARTAM, GMO SASTOJKE, ZABRANJENE TVARI.

Upute za uporabu: Sadržaj dvije trećine (2/3) mjerice (= 3g) pomiješati s 200 ml vode 20 – 30 minuta prije treninga ili nakon treninga

Informacije o alergenima: Proizvedeno u okružju u kojem se prerađuje mlijeko , soja , jaja i pšenica.

Napomene: Čuvajte od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene I raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Nije namijenjeno za upotrebu od trudnica ili dojilja.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Ne izlagati velikoj temperaturi, vlagi ili sunčevom svjetlu.

NAJBOLJE UPOTRIJEBITI DO KRAJA I LOT: otisnuto na pakiranju
(HR) Proizvođač: Proizvedeno u EU, ekskluzivno za Bolero Adria d.o.o., Hrvatska
Odgovoran za Republiku Hrvatsku: BOLERO ADRIA d.o.o. Voćarska 13, 10290 Zaprešić, Hrvatska

Izaberi okus

Jagoda, Čokolada, Vanilija, Cookie

Recenzije

There are no reviews yet

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart